Organisatie en Planning


Op dit moment bestaat het organiserende team uit Jojan Jonker (Nederland), Berthy Cambier (Nederland), Dori-Michelle Beeler (USA). Natalia Litvinova (Rusland), Eileen Sakai (USA).

Ontmoeten we elkaar op de berg Kurama ...?

Voorlopige informatie

PLANNING

De voorlopige planning ziet er als volgt uit:
- 2021: Registratie open.
(- 2022: April / Mei: mogelijkheid voor Reiki organizaties om zelf een eigen bijeenkomst te houden.)
- 2022: Mei 20 - 22: 3-daags Celebration Congres, Kyoto / Mount Kurama, Japan.


Voor andere evenementen die rond dezelfde tijd worden georganiseerd in het kader van de viering van het 100-jarig bestaan, kunt u terecht op deze webpagina.
Voor Reiki-organisaties is dit een uitgelezen gelegenheid (volgens sommigen: een verplichte gelegenheid) om zelf hun (jaarlijkse) bijeenkomst te organiseren voor hun eigen leden, bijvoorbeeld in de week voorafgaand aan het Celebration Congress. Op dit moment is er tenminste één organisatie die dit overweegt.

PROGRAMMA

Zoals u zich voor kunt stellen, heeft de Covid-19 pandemie ook de organisatie van het Congres beïnvloed. En zelfs nu er een vaccin onderweg is, kunnen we niet voorspellen hoe de situatie in mei 2022 zal zijn.

Om de aanhoudende onzekerheden het hoofd te bieden hebben we onze plannen als volgt aangepast:
- Het congres zal ook voorzien in live-stream deelname. Er is geen maximum voor het aantal live stream-deelnemers.
- Het aantal deelnemers in persoon wordt teruggebracht tot maximaal 100.
- Lunch en diner zijn nog steeds inbegrepen, maar we zullen GEEN hotelaccommodatie aanbieden omdat dit zeer eenvoudig zelf te regelen is. Er is een verscheidenheid aan hotelaccommodaties in Kyoto.
- Wij bieden GEEN pre- of post-conferentie tour aan. Echter, derden worden uitgenodigd om dergelijke tours te organiseren.
- De data blijven hetzelfde, namelijk 19 mei 's avonds: opening. 20-21 mei vrijdag en zaterdag: congres, 22 mei zondag: "cirkel van eenheid" op Mt Kurama en sluitingsceremonie. Plus een afsluitend diner voor de Kyoto-deelnemers.

Wij zijn van mening dat de aanpassingen noch materieel noch spiritueel de essentie van het congres veranderen. We hopen dat u nog steeds geïnteresseerd bent in deelname, zodat we gezamenlijk de eenheid van 100 jaar Reiki kunnen ervaren.

Verzoening is het pad van verleden naar toekomst.